Særimner
Særimners Gjestebok
Skriv deg inn i gjesteboken:
Skriv en hilsen her.
Navn:
E-post:
URL:


Bjørn Gundersen skrev:17. desember 2015 22:52:24

Hei, Dere har laget en imponerende flott nettsiden til inspirasjon for mange vil jeg tro. Gourméklubben jeg er medlem av ble stiftet i 1992 av tre uforskyldte skilte menn. Klubben består i dag av seks herrer. Vi har i alle år snakket om å lage en nettside uten at det har blitt noe av. Jeg kommer avgjort til å lette etter oppskrifter på denne siden. Hilsen Bjørn


Solveig skrev:25. november 2012 10:22:52

Aldri har jeg spist bedre ribbe - med tilbehør og nydelige sauser - enn den jeg fikk på Børsen i går! Takk for det, og hatten av for mesterkokkene! :)Ove R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Hyggelig at det ble bra. Alltid litt usikkert på fremmed kjøkken. Sausene er å finne på disse sidene. Eplesausen var med ren karvevariant siden vi hadde stjerneanis i den andre sausen.»

RRR skrev:16. november 2012 09:43:15

Hei Jeg stjeler RÅTT fra oppskriftene deres. Melonsalaten er bare himmelsk sammen med hjemmelaget is og et glass Pineau Venter spent på mer nyheter :-)


monica skrev:15. september 2011 10:38:40

Dette var sannelig en flott side...ikke bare gode oppskrifter, men også kunnskap på samme tid. Akkurat det jeg trengte. Flott!!


Fredrik skrev:20. juni 2011 23:50:02

Kjempeflott side. Enkel å navigere i og mange smakfulle oppskrifter for alle oss som er glade å lage mat. Stå på :)

www.matoppskrifter123.no


Bjørn Konestabo

Bjørn Konestabo
«Takk for det. Vi deler gladelig oppskriftene våre med andre. Siden oppskrifter ikke er opphavsrettsbeskyttet eksisterer det dessverre en haug nettsider kun satt sammen av oppskrifter sanket inn fra andre steder. Våre oppskrifter blir forbedret over tid og vi får ofte spørsmål om de som vi gjerne besvarer. Jeg har selv brent meg på oppskrifter funnet på nettet. Det er lett å tro at noe har gått galt under klipping og liming, eller at en oppskrift kun er slengt sammen uten å faktisk ha blitt testet.»

Siri V. Olsen skrev:05. juni 2011 11:01:34

Enig med Marit, har sett på saken fra København, veldig morsomt og fint! Strålende snømann!

www.strikkogtoys.co

Marit skrev:27. mai 2011 09:38:25

Utrolig flott resyme av turen til Køben!!! Morsomt å lese, flott å se :-) Klem fra Marit


Arve skrev:14. mars 2011 12:51:03

For de som ikke har prøvd Rullesteinen, gigantisk tabbe!! Fantastiske smaker og gisp rundt bordet:-) Takk for en nydelig opplevelse.


Grete skrev:03. februar 2011 21:20:14

Hei!! Fantastisk flott side, med masse inspirasjon - her er masse matglede!! :) Er stadig innpå her, ja...


John R skrev:22. desember 2010 15:42:51

Tusen takk for deilige oppskrifter og stor inspirasjon. Har nå sittet i 3 timer å lest oppskrifter. Her er det mye å ta med seg videre i min matverden. Dette blir ikke siste besøk på disse sidene.


Ditt Navn skrev:18. november 2010 13:42:46

Hei! Har nå flere ganger laget julepostei, den er utrolig god. Bruker denne året rundt, har ikke kjøpt leverpostei på lang tid, den er også god og mager, kan bare anbefales. Skal lage igjen nå, men denne gangen har jeg røyka et ribbestykke på 3 kg som jeg vil prøve isteden for vanlig ribbe. Så mange takk for en god oppskrift. :-)Kenth Sivertsen

Kenth Sivertsen
«Hyggelig at du liker oppskriften vår. Vi vil gjerne ha tilbakemelding på om forsøket ditt ble vellykket. Prøv også vår viltpate og andepostei

Ove Karlsen skrev:11. juli 2010 00:16:36

Dette var fantastiske retter/ menyer ... Ser jeg har mye å lære når det gjelder å tilberede mat :) Man kan jo bli sulten bare av å titte på oppskriftene.


Monica Gaupset skrev:24. juni 2010 21:44:04

"Dæven" så sulten jeg ble av å se på siden deres! Synd dere ikke tar inn damer i foreningen. Er det mulig å kjøpe seg plass på gjestelisten?Helge Lundberg

Helge Lundberg
«Hei, Monica! Flott at du liker siden vår! Du vurderes for gjestelisten! Du vet at enkelte av oss er svake for helsesøstre!»

Bjørg D. Tveiten skrev:19. februar 2010 16:35:26

Flott hjemmeside! Da Nålens hvile skulle feire sitt 30-års jubileum sist lørdag, satte vi opp en 7-retters som vi lagde til oss selv. Jeg søkte på siden deres etter hvileretter og fant "Einersorbet" - siden vi skulle ha reinsdyrfilet. Sorbeen var utrolig god og vakte allmen begeistring


Ditt Navn skrev:23. oktober 2009 22:43:42

To tomler opp gutter. Keep it real.


Jørgen skrev:26. april 2009 19:14:14

Hei, vil bare skryte litt hemningsløst over sidene deres. Vi avholdt den første middagen i vår særdeles nystartede og prøvende gourmet-klubb for en uke siden. Kjørte på med syv retter, og fikk veldig gode tilbakemeldinger fra koner og gjester. Må nevne at vi stjal hemningsløst fra de flotte oppskriftene deres (Rock'n Roll Chicken, Skogskalv og Vannmelonsalat). Har en beskrivelse av seansen på bloggen min. Takker igjen for inspirasjonen. Dette var så givende at vi allerede gleder oss til neste (og litt mindre angstfulle) middag.

burgman.vgb.no

Patricia Bjerkholt skrev:07. april 2009 23:55:19

Synd at dere bare er gutter, for ellers hadde jeg tigget meg plass i gjengen. Jeg bruker omtrent kun oppskriftene dere publiserer når jeg skal lage til fest. Feks kamskjell i regliss!!!!! Afrodisia. Jeg er fransk, så mat har en stor plass (og vin). Gutter dere har en stjerne, om litt to? God Påske PatriciaFrode Kvam

Frode Kvam
«God påske selv, Patricia! Veldig hyggelig at du setter pris på rettene våre. Vi setter selvsagt enorm pris på å få tilbakemeldinger fra folk som prøver rettene. Siden dette er et rent venneprosjekt, er nok et medlemskap vanskelig. Men hvorfor ikke dra igang noe tilsvarende selv? »

Hogne B. Pettersen skrev:28. desember 2008 23:48:32

Jeg testet "Særimners lovsang" i mitt middagsselskap i kveld. Alle fem likte det veldig godt, og jeg må si at resultatet ble meget bra. Jeg endret litt på sausen, men det var litt lettere improvisasjon og jeg gikk ikke for mye vekk fra oppskriften. Skal uten tvil teste flere oppskrifter her i fra ved senere anledninger

www.elfworld.org

Kirsti skrev:29. november 2008 17:47:45

Hei, og lykke til med juleverkstedet. Her sitter vi og gleder oss til en liten prøvesmak på julepølser og andepatè og det dere ellers måtte lage til jul!


eirik skrev:26. november 2008 12:13:13

fantastisk flott side ,varmer et kokke hjerte :-) www.madeleines.dk se på denne siden ,viss dere får anledning må dere ta dere en ut en fantastisk mat opplevelse stå på vider me den flotte nettsiden


karo skrev:11. november 2008 00:00:01

haha, dere er gale! morsomt å se det hele utspille seg i bildearkivene deres. jeg ble forøvrig veldig nysgjerrig på hvordan dere lager alle disse forskjellige isene deres? jeg mener, makrellis?? hvordan smaker egentlig det? hilsen forvirret og inspirert:)Ove R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Makrellis fungerer faktisk ypperlig og lages som en hvilken som helst is, men vi bruker varmrøkt makrell istedet for f.eks jordbær, Vi var riktignok usikre på om det ville fungere da det ble laget første gang til sommerfesten 2007. Det skal innrømmes at det ikke erstatter jordbæris på en varm julidag til dessert, men sammen med kamskjell og salvie er makrell bedre enn jordbær -tror jeg da... »

Arvid Klokk skrev:24. oktober 2008 15:58:37

Kreativt og flott presentasjon. Mat er utrolighet godt, med venner i en klubb som dette kan det bli bedre? nei er mit svar. Har selv vert i kokkefaget i over 20 år, lager selv all mat fra bunnen og av ferskvarer, gjør man det med litt kunnskap i bunn så blir maten super. Deres mat ser kreativ ut og lurer på om dere har laget maten etter egen oppskrift eller innsamlede oppskrifter. Kanskje jeg skulle startet en slik klubb selv)) Lykke til videre med mat i fokus.


Anders Larsen skrev:11. april 2008 19:48:17

Falt over hjemmesiden i dag da jeg søkte etter oppskrifter på dorade. Benyttet meg av den dere har utarbeidet, og resultatet ble utmerket! Jeg valgte riktignok å grille doraden hel med timian i buken på gassgrill ute - årets åpning av den sesongen .... Kjempefin hjemmeside med tydelige og gode oppskrifter som jeg helt sikkert kommer til å benytte sammen med gode og matglade venner her i Bergen. Takk for at dere bryr dere om god mat!


Jan Widén skrev:04. april 2008 23:54:15

Må gjenta:Fantastisk flotte og lekre sider. Vi i wason ser fram til den 30.04 og regner med at maten blir like lekker. Vi er allerede en uke før fristen nesten fulltallige! Dette blir spennende.

www.wason.no

De Edle Stener skrev:31. mars 2008 16:37:05

Meget proff og gjennomført hjemmeside. Har dere noen høydare av noen oppskrifter dere vil anbefale oss ?

www.deedlestener.co


Ove R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Takk for hilsen! De fleste av våre oppskrifter er vi ganske så fornøyde med. Noen av mine favoritter er "Afrikakysten", "Mare Nostrum" og "Neptun" som de første rettene. "Vår i Veneto" er også knall. Vi har ikke vært så flinke til å få ut kjøttrettene våre - ennå... Desserter hører jo også med. Der kan vi sterkt anbefale "Isbrann". Dersom dere er ute etter noe litt mer utfordrende, er det ingen vei utenom "Vaniljehimmel". "Den Glade Enke" er festlig. Forøvrig er Cohiba Esplendidos min favorittsigar.»

Svein Apeland skrev:10. mars 2008 21:30:14

Hei, Frode! Må si at dere har en fantastisk side for hobbyen, eller er det blitt noe mer enn en hobby?Frode Kvam

Frode Kvam
«Takk skal du ha, Svein! Dette er ingenting annet enn hobby for oss. Primært er det en klubb som skal sørge for at gamle venner holder kontakten og dyrke vår felles interesse for god mat og godt drikke. Det hender vi tar på oss enkelte oppdrag for venner og bekjente, men det går stort sett med underskudd :)»

Hanne Lyssand skrev:20. februar 2008 17:49:51

Jeg var så frekk å stjæle en oppskrift herfra til nyttårfeiringa. Det gjorde lykke og alle gjestene har bedt om å få tilsendt link. Det har de nå fått. Takk for at dere deler matglede med oss på denne måten!!


Jan Widén skrev:06. februar 2008 12:09:38

Hei Helge, Etter å ha lest eders statutter, forstår jeg nå Deres mildt sagt forbløffede og hoderystendemine når jeg klarte å foreslå en rosévin til skalldyr?! Fine og artige sider. Med hilsen, JanW

www.wason.no


Helge Lundberg

Helge Lundberg
«Takk skal du ha, Jan. For å få oss til å drikke rosé og la de andre vite det, må nok en fremmelig vinekspert forsøke å overbevise oss i samlet forum. Ingen vil innrømme å ha smakt noe slikt overfor de andre.»

Marit skrev:04. februar 2008 10:57:20

Hei på dere!!Synes sidene blir bedre og bedre jeg :-) Morro å lese i gjesteboken også. Gleder meg til å treffe dere i april... KlemM


Øyvind A skrev:29. desember 2007 10:37:28

Takk for gode tips! Nam nam.


Thrine H skrev:16. november 2007 10:21:25

Hei Helge - takk for titten :)Kjempeflotte og inspirerende sider! Imponerende oppskrifter,jeg kommer sikkert til å prøve meg på noe av dette :) Mvh gammel klassevenninne :-)Helge Lundberg

Helge Lundberg
«Takk skal du ha, Thrine. Vi er stolte av siden, og klubben vår. Prøv Neptun og kamskjell i lakris- meget gode synes vi. Nå har vi juleverksted, og det lages medisterpølse og Særimners julepostei.»

Vargstranda Gourmet skrev:05. november 2007 21:16:39

Hei frender. Fint å se at vi har åndsfrender. Vi er en klubb som holder til i ytre deler av Trøndelagen nærmere bestemt på Hitra. V har hold på i 3 år med treff annenhver måned. Vi er 6 faste medlemmer og en hangaround.. Flott å se siden deres. Vi ser at vi har mye å hente. Meget bra konsept og side. Mvh Vargstranda Gourmet ved Tor Johan ( RAT BK )


Eva Nordmo skrev:02. oktober 2007 15:58:16

Kjære Særimner, Skulle egentlig jobbe effektivt i dag, men tankene førte meg altså til Særimners hjemmeside. Og for en side!Føler meg virkelig privilegert og beæret som har fått være gjest på sommerfest med fantastiske 13-retters hos dere. Kjempebra layout! Gratulerer gutter! Klem fra EvaOve R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Hyggelig å høre. God mat med gode venner er det det hele handler om. »

Hanne Hovde skrev:30. september 2007 16:04:00

Hei Særimner! Laget "intermezzo2" som hvilerett mellom 2 hovedretter, i alt 6 retter. Denne slo virkelig ann hos de i alt 16 gjestene. Fantastisk god og frisk, som passet utmerket som appetitt vekker som virkelig fikk smaksløkene skjerpet. Flotte sider å hente inspirasjon fra. Mvh. Hanne HovdeRune Pettersen

Rune Pettersen
«Hyggelig at vi kan være til inspirasjon. Retten slo godt an på vår sommerfest i 2004. Det er viktig å ha en god melon.»

Harald Rambøl skrev:22. august 2007 23:37:56

Hei Særimner! Jeg og våre nære venner har hatt den store gleden av å ha hatt Frode og Helge som kokker i stort lag. Vi satt og gapte i dobbel forstand. Applaus!! Bravo!! Så fint at dere legger ut tips og oppskrifter. Dødsbra layout. Hilsen fra Harald og hilser fra Ellen!Helge Lundberg

Helge Lundberg
«Tusen takk, Harald! Det var hyggelig å få være med på det, og så få servere mat til dere i all enkelhet, da. Det var vel bare 7 retter om jeg minnes! Følg forøvrig med videre. Det skjer ting innen forskningen vår nå, flere oppskrifter er under nedtegnelse.»

Bård the Gastromizer skrev:18. august 2007 01:05:43

Dere gutta rulez med schvær L! Dere lærte meg å drikke Barolo og takk skal dere faen meg ha. Dette ser utrolig bra ut! Selv Fredric Drum vil bli imponert! Skal lese oppskriftene utpå morgendagen! Mmmm nytrukket kebab, gleder megOve R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Ahem. Vi pekte vel ut en rask vei mot god barolo, det var kanskje litt stygt gjort. Det er dyrere og man må lure på om man blir mer eller mindre lykkelig av å bli kresen.»

Kirsti skrev:14. august 2007 00:02:50

Hei gutter! Gratulerer med flotte web-sider gutter. Nå har vi virkelig sjansen til å gjenoppleve de lekre rettene dere har servert oss de siste åren! Takk skal dere ha, og lykke til videre! Gleder meg allerede til neste rett dere disker opp med!Frode Kvam

Frode Kvam
«Tusen takk! Nå skal vi ha en workshop den 25., og da håper vi at vi skal greie å komponere noe nytt og morsomt tilbehør som vil dukke opp på et arrangement snart.»

Reidar Grevskott skrev:13. august 2007 15:08:22

Hei, dette er "berre lækkert". Vi må tenke på et kokkeshow i Korea, folkens! Reidar - Seoul...


Siri skrev:12. august 2007 18:41:55

Gratulere med imponerende sider! Det er lekker, nydelig og inspirerende!


Mona skrev:12. august 2007 12:51:33

Gratulerer med flotte websider. Jeg er veldig imponert over bildene som er lagt inn, godt arbeid Bjørn.Bjørn Konestabo

Bjørn Konestabo
«Tusen takk. Man gjør så godt man kan under forholdene. Av og til har man flaks.»

Arvid skrev:11. august 2007 14:45:00

Dette digger jeg, hva skal til for å bli medlem ? Har vert i kokkefaget mange år, menyene er utroligt bra ))Ove R. Konestabo

Ove R. Konestabo
«Takk for hilsenen. Vi er i hovedsak en gammel kameratgjeng som liker å komme sammen over litt god mat og vi er bare glade amatører som liker å jobbe strukturert og målrettet. Men fra tid til annen hender det jo at vi tar kontakt med andre for å få nye impulser.»

Oddbjørg skrev:09. august 2007 21:50:04

Fantastisk bra at noen lager slike flotte sider og ikke minst slike herlige måltider! Jeg følger med og kommer helt sikkert til å plukke noen tips.


Dag Harald skrev:09. august 2007 11:26:45

Utrolig bra!


Christophe skrev:08. august 2007 13:24:36

Grattis med fine websider! Vann-i-munn eller munn-i-vann... Sulten og tørst blir man av sommerfestens bildegalleri!


Øyvind Borgenholt skrev:04. august 2007 13:31:27

Gratulerer med flotte sider! Dere er til inspirasjon for andre som vil starte liknende gourmetklubber. En glad mage er roten til alt godt.


Per Arne Becker skrev:28. juli 2007 21:17:13

Dette er det råeste av det råeste jeg har sett hva mat angår. Fantastiske retter og flotte bilder som dokumenterer "galskapen" Skulle med glede vært medlem, men har ingenting å stile opp med.... Men fortsett, jeg har lagret dere i mine favoritter, dette er lektyre for enver gourmed. Tusen takk gutter. mvh Per ArneFrode Kvam

Frode Kvam
«Hyggelig at du liker det. Disse sidene er primært lagd for at vi selv skal huske arrangementene og å ha et sted hvor vi kan notere oppskrifter etterhvert som rettene blir skapt. Om det i tillegg er til inspirasjon og glede for andre, så er det ekstra hyggelig.»

Heidi skrev:20. juli 2007 23:19:34

Endelig er gjesteboken ferdig! Ikke at jeg har ventet sånn på den, men på at Bjørn skal få mer tid til meg!
Men fine websider har det blitt, det skal dere ha. Sees på neste gilde!